Звездата от Женени с деца Кристина Апългейт разкри, че е качила

...
Звездата от Женени с деца Кристина Апългейт разкри, че е качила
Коментари Харесай

Звезда от Женени с деца гасне, покосена от коварна болест


Звездата от " Женени с деца "  Кристина Апългейт разкри, че е качила към 20 кг, откогато е научила, че страда от множествена склероза. Актрисата самоуверено се бори с провокациите на заболяването и прави опити да се движи без поддръжката на бастун.

50-годишната Апългейт разкри, че е диагностицирана с множествена склероза през август 2021 година И показа, че е срещнала голям брой компликации по време на фотосите на сериала „ Мъртъв за мен “, написа Телеграф.

Such a shame. Christina Applegate shares she gained 40 pounds following MS diagnosis via
— Maria Feltham (@suchashame17)
" Това е първият път, когато някой ще ме види такава, каквато съм. Качих съвсем 20 кг. Не мога да вървя без бастун. Искам хората да знаят, че съм готова за всичко това “, призна изпълнителката в изявление за The New York Times.

Кристина беше диагностицирана с множествена склероза по време на фотосите на последния сезон на поредицата „ Мъртъв за мен “ и излезе в 5-месечна отмора, с цел да стартира лекуване.

" Трябваше да осъзная, че изгубвам живота си, че изгубвам част от себе си, тъй че имах потребност от това време. Не съм като кацнала от непозната планета и не отхвърлям болестта си “, разкри Апългейт.

Множествената склероза е заболяване, при което имунната система разяжда защитната обвивка на нервите и прекъсва потока на информация сред мозъка и тялото.

Актрисата споделя, че е усетила ранните признаци на заболяването, само че не им е обърнала внимание. Това се е случило по време на сцена, в която трябвало да извърши танц по време на първия сезон на „ Мъртъв за мен “.

Кристина Апългейт призна, че след завръщането си на работа, се е нуждаела от инвалидна количка, с цел да стигне до снимачната площадка поради проблеми с подвижността. При снимането на една от сцените пък се наложило един от озвучителите да държи краката й, с цел да може да стои изправена.

Наскоро Апългейт показа със своите феновете в обществените мрежи своята сбирка от бастуни. 

I have a very important ceremony coming up. This will be my first time out since diagnosed with MS. Walking sticks are now part of my new normal. Thank you for these beauties. Stay tuned to see which ones make the cut for a week of stuff.
— christina applegate (@1capplegate)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР